Dutch Fashion Meets Marrakech

Dutch Fashion Meets Marrakech

fashionshow

A Last Chance...

Dutch Fashion Meets Marrakech heeft veel aanmeldingen gehad vanuit designers. Helaas is er maar plek voor 12 gepassioneerde, ambitieuze en originele designers. Na drie castings georganiseerd te hebben voor de designers, hadden we twaalf fantastische definitieve designers.

 
Helaas is er een designer die niet meer mee kan naar Marrakech. Namelijk Lyron Martina. Lyron had tijdens het weekend van Dutch Fashion Meets Marrakech 2013 andere verplichtingen in Nederland.
 
De organisatie van Dutch Fashion Meets Marrakech vind het erg jammer dat we de designs van dit grote talent niet kunnen laten zien op de Marokkaanse catwalk. Maar net zoals dat elk voordeel een nadeel heeft, heeft elk nadeel een voordeel. In dit geval was het voordeel dat Dutch Fashion Meets Marrakech een andere designer een kans kon geven om te participeren aan DFMM 2013!
 
Tijdens de derde casting, de 'Wild Card' ronde, was gelukkig genoeg potentie aanwezig om de plek van Lyron Martina op te vullen. De designer die zichzelf een van de designers van Dutch Fashion Meets Marrakech mag noemen is Arriz Golden.

 

Arriz is geboren in 1982 in Cape Verde Islands en was heel jong toen hij naar Parijs verhuisde. In Parijs heeft hij vele jaren gestudeerd. Naast zijn studie heeft hij altijd al de droom gehad om een fashion designer te zijn, gericht op met name Haute Couture en mode in het algemeen.
 
Op zijn 16e is hij verhuisd naar Rotterdam, waar Arriz realiseerde hoe groot zijn interesse in Couture eigenlijk was en hoeveel potentie hij hiervoor had. Door deze passie is hij Modetechniek bij het Mondriaan in Den Haag gaan volgen. Tijdens deze opleiding heeft hij een leerzame stage bij Aziz Bekkaoui afgerond. 
 
Onder de naam ‘Arriz Golden’ zijn diverse creaties gemaakt en gepresenteerd. Hij heeft meegedaan aan vele wedstrijden en fashionshows, een voorbeeld hiervan is de AVRO themamaand over mode in 2010 waar hij de tweede plaats won.
 

 

 

 

Blog Stats

  • Total posts(16)
  • Total comments(0)

Forgot your password?