Dutch Fashion Meets Marrakech

Dutch Fashion Meets Marrakech

fashionshow

Marco Stefano Pintus - our bird of paradise

Marco Stefano Pintus heeft al een hoop bereikt in zijn leven met betrekking tot het ontwerpen van kleding. De inspiratie komt helaas niet zomaar uit de lucht vallen; inspiratie opdoen lukt hem het best tijdens een strandwandeling. En hoe leuk een strandwandeling ook klinkt, Marco maakt deze strandwandeling het liefst met slecht weer.

 
Ondanks Marco's ontdekking dat een strandwandeling wonderen doet voor zijn inspiratie, heeft Marco zijn kunstacademie niet af kunnen maken doordat leraren hem de feedback gaven dat hij te 'on-calvanistisch' was. Volgens hen zou Marco het in de praktijk wel beter doen dan in de schoolbanken. Dit was een moment waarbij de moed hem in de schoenen zakte en hij zijn motivatie verloor. Gelukkig heeft een dierbare hem ooit verteld dat wanneer het tegenzit hij altijd mensen om zich heen heeft die in hem geloven en dat ook altijd zullen blijven doen. Door deze wijze woorden van een dierbare weet Marco altijd door te zetten en zijn finish te halen.
 
Naast zijn grote passie voor mode is Marco een die-hard game fanaat. Hij wordt zo opgeslurpt door een spel, dat hij alles bij elkaar vloekt. En dan te bedenken dat zijn stopwoordje 'hai poes' is ;).
 
Marco haalt zijn inspiratie uit mythes, legendes en dromen en beschouwt zichzelf als een veelzijdige, opvallende en creatieve persoonlijkheid met een flinke dosis humor. Deze beschrijving van Marco sluit naadloos aan bij het dier dat hij zou willen zijn, namelijk een paradijsvogel. "Ze zijn niet alleen zeldzaam en mooi, maar tevens zeer mystiek en majestueus", aldus Marco. 
 
Zo veelzijdig als hij zichzelf beschrijft, zo veelzijdig dat hij is... Ook met betrekking tot ontwerpen. Als klein kind tekende hij namelijk stiekem prinsessen poppetjes met giga jurken en tegenwoordig krijgt hij regelmatig leuke opdrachten zoals het ontwerpen van barbiejurken. 
 
Een door Marco gemaakte creatie op een barbie:
 
Is Marco Stefano Pintus jouw favoriet? Laat ons weten waarom and hit the 'like' button!
 

Blog Stats

  • Total posts(16)
  • Total comments(0)

Forgot your password?