Dutch Fashion Meets Marrakech

Dutch Fashion Meets Marrakech

fashionshow

Show DFMM what you got

Op woensdag 19 september vond de casting plaats die bepalend zou zijn voor DFMM 2013. Wie zullen de designers zijn die hun creaties op de internationale catwalk in Marrakech mogen laten zien? De nodige spanning was aanwezig, maar uiteindelijk is duidelijk welke designers er met ons meegaan naar Marrakech!
 
De talentvolle designers Marco Stefano Pintus, Alexandra Dohmen, Swinda van Dijk, Chay Mallahi, Widad Diouri en Marlene Mota zijn de designers die zich naar Dutch Fashion Meets Marrakech hebben gewerkt door het showen en weerleggen van hun prachtige creaties.
 
Marco Stefano Pintus had speciaal voor de casting twee creaties gemaakt. Deze collectie noemde hij 'Lolita Fatale'. Deze collectie is geïnspireerd door buikdanseressen en de mooie kleuren die hij hiermee associeert.

  
Alexandra Dohmen heeft gestudeerd aan de Academy of Fine Arts and Design gelegen in Maastricht en is momenteel fashiondesigner bij haar eigen bedrijf Alexandra Dohmen fashion. Hier hebben we momenteel niet veel foto's van, dus hier schuilt voor jullie als lezer nog een verrassing.  

 


Ontwerpster Swinda van Dijk kwam naar de casting in een van haar eigen prachtige creaties. Hiernaast had ze nog drie andere indrukwekkende en unieke designs meegenomen.


 

 

 

Chay Mallahi deed voor de tweede keer mee aan de castings. Tijdens de casting op 16 juli kreeg ze te horen dat ze in haar geloofden, maar dat ze meer wilden zien. Dit heeft ze tijdens afgelopen casting op de juiste manier weten laten zien en weerleggen.

 

 

Widad Diouri kwam binnen met prachtige ontwerpen. Haar inspiratie en creativiteit komt tot zijn recht in het kledingmerk genaamd Araza Loulay. Meer over de creaties van Widad Diouri kun je vinden op deze site.

 

 

De altijd opgewekte Marlene Mota had een juiste balans weten te vinden tussen de combinatie van het Westerse en het Arabische aspect.

 

 

Deze zes designers mogen zichzelf prijzen met deze ontplooiingsmogelijkheid in Marrakech, Marokko. Ook mogen wij onszelf prijzen met de variatie, de creativiteit, het enthousiasme en de passie van deze designers.
 
Hieronder is een kleine sfeerimpressie te zien van de casting op 19 september.

Over de drie designers die de casting op 16 juli hebben gehaald, zal binnenkort meer verteld worden. So stay in touch!   

Blog Stats

  • Total posts(16)
  • Total comments(0)

Forgot your password?