Dutch Fashion Meets Marrakech

Dutch Fashion Meets Marrakech

fashionshow

Sneak preview jurylid

Om alle deelnemers, medewerkers, bezoekers en media van Dutch Fashion Meets Marrakech alvast een voorproefje te geven en te prikkelen, wordt hier een jurylid onthuld die meewerkt aan de tweede editie van "Dutch Fashion Meets Marrakech".

Met trots mogen wij aankondigen dat de enige echte Ronald Kolk ons tijdens de modeshow bijstaat als jurylid.

Ronald Kolk is een bekende in de fashionwereld. Hij heeft zijn eigen couture salon geleid op de Prinsengracht, heeft gewerkt in de show- en theaterwereld van New York en heeft grote namen gekleed als Bette Midler, Grace Jones, Tina Turner en het Trockadero Ballet van Monte Carlo. Inmiddels kleedde hij ook het Nationaal Ballet en de Nederlandse Opera.
 
Daarnaast is hij in Ibiza, Istanbul, India en Thailand geweest voor veel verschillende werkzaamheden zoals het organiseren van excellente feesten, het ontwerpen van confectiecollecties en het opdoen van niet-westerse inspiratie.
 
In Parijs heeft Ronald Kolk bij Kenzo gewerkt. Terug in Amsterdam werd het talent van Ronald Kolk opgepikt door Max Heymans, Frank Govers en Mart Visser. Bij deze grote namen heeft hij veel van zijn talent kunnen laten zien en uiteindelijk werd Ronald Kolk bij Mart Visser verantwoordelijk voor de algehele leiding op het atelier als hoofdcoupeur.
 
Ronald Kolk heeft zijn eigen couturehuis sinds 1998. De vrouwen die zijn ontwerpen dragen krijgen een gevoel van zekerheid en vertrouwen. Zijn klantenbestand is dan ook breed internationaal georiënteerd. Hij kleed zakenvrouwen, advocaten, politici, royalty, entertainers en mensen die in de showbizz werkzaam zijn.
 
Hiernaast werkt Ronald Kolk voor musicals en theater, zoals Palazzo. Hij ontwerpt bedrijfskleding voor hotels en restaurants, sport- en beautycentra etcetera. Ook ontwierp hij patronen voor grote Franse stoffenhuizen.
 
Aan de hand van bovenstaande informatie over Ronald Kolk is het begrijpelijk dat er afgevraagd wordt waarom Ronald Kolk bij 'Dutch Fashion Meets Marrakech" past.
 
Ronald Kolk heeft veel niet-westerse inspiratie opgedaan in het buitenland en is hiermee bekend met de stijl. Ook heeft hij op 5 mei 2006 in Marrakech een modeshow met de naam 'Les mille et deux nuits' georganiseerd. Dit 'Duizend-en-twee-nachten'-thema kwam tot zijn recht in -upcoming modestad- Marrakech. Tijdens deze avond genoten 250 gasten van een avond vol mode, eten, drinken en gezelligheid in het Palais Mehdi.
 
Hieronder is een greep te zien uit Ronald Kolk zijn collecties die geïnspireerd zijn door de niet-westerse stijlen. Deze ontwerpen sluiten naadloos aan bij het concept van "Dutch Fashion Meets Marrakech".
  

  

We zijn er erg trots op dat deze sympathieke, perfectionistische en tevens ultramoderne grote naam ons bijstaat tijdens de tweede editie van "Dutch Fashion Meets Marrakech".

Blog Stats

  • Total posts(16)
  • Total comments(0)

Forgot your password?