Dutch Fashion Meets Marrakech

Dutch Fashion Meets Marrakech

fashionshow

Who is going to be in the spotlights today?

Wat voor dag is het vandaag? Juist, maandag. Maandag 26 november om precies te zijn. 
En dat betekent dat er vanaf vandaag elke maandag en woensdag een blog geplaatst wordt over de designers van Dutch Fashion Meets Marrakech.

 
In eerder geschreven blogs is al wat algemene informatie bekend gemaakt zoals de biografie, een aantal foto's van collecties en inspiratie met betrekking tot DFMM. Maar als lezer en volger van Dutch Fashion Meets Marrakech ben je natuurlijk niet alleen benieuwd naar basisinformatie, maar ook naar wat er allemaal in de hersenpan van een designer om gaat...
 
Iedere maandag en woensdag staat er een andere designer in de spotlight. En in dit geval geldt niet dat een foto meer zegt dan honderd worden. Nee, het zijn maar een paar zinnen, maar ze zeggen meer dan honderd foto's.
 
Wat gaat er nou echt om in het hoofd van de designer? We willen hersenspinsels zien, feitjes, blunders, karaktertrekjes, tegenslagen, succesmomenten, gevoelens en geheimpjes.
 
Neem dus elke maandag en woensdag een kijkje in het hoofd van een designer via de blogs van Dutch Fashion Meets Marrakech!

Blog Stats

  • Total posts(16)
  • Total comments(0)

Forgot your password?